De allerbeste wensen!

 

Ik heb een vrolijkmaker geregeld om het jaar mee te starten. Zou die bij jou terechtkomen? Duimen!

 

 

Vrolijkmakers lijken we harder nodig te hebben dan ooit. Tenminste, zo voelt het de laatste tijd. Dachten we jaren geleden dat er steeds meer korte lontjes kwamen, de lontjes lijken alleen maar korter te worden. Of ligt dat aan mij? Heb ik de laatste dagen te veel harde klappers gehoord misschien?

 

In elk geval lijkt het er steeds meer op dat we ons extra uit moeten sloven om het een beetje leuk te maken om ons heen. Ik dacht, laat ik het jaar eens goed beginnen en het plezier een handje helpen. De boom gaat er straks weer uit. Dus…

 

‘Boom eruit, bloemen erin’

 

Leek me wel een leuk idee. Niet dat ik nou iedereen een bos bloemen kan sturen, ik heet nog steeds geen Caransa (als iemand nog weet waar ik het over heb), maar zo hier en daar ‘strooi’ ik toch wat bijmakers rond in m’n omgeving. En dat gaat online heel makkelijk. Zeker met al die kortingscodes die ik weer gescoord heb op m’n verjaardag. Toch lollig, dat het met de code die je bij je bos krijgt meegeleverd een soort ouderwetse kettingbrief wordt, maar dan leuker. Doen ze goed, daar bij Topbloemen. Lekker hier kiezen, iemand blij maken en die gelukkige kan dan weer op haar beurt iemand anders blij maken. Een greep uit hun boeketten:

Het leuke van Topbloemen is dat er ineens een bloemist bij jou uit de buurt voor je deur staat. Ik maakte zelfs een keer mee dat er een meneer voor m’n neus stond met drie bossen tegelijk. Zoveel van mijn vrienden en familie weten dat Topbloemen dus al te vinden. Of hadden ze allemaal ‘mijn’ aangeleverde kortingscode bewaard misschien? Die man stond zelf ook te glunderen. ‘Ze zijn alledrie voor u, mevrouw.’ 

 

De bossen van Topbloemen zitten superhandig verpakt. Zit je huis vol visite, geen paniek, je kunt ze toch alvast leuk neerzetten en ervan genieten, want ze staan al in water. En daarin houden ze het makkelijk een dag uit. Of twee.

 

Waarom ik het over Topbloemen heb? Nou gewoon, omdat ik daar die vrolijkmaker heb geregeld. 

 

Twee van mijn lezers kunnen voor zichzelf een bos van vijfentwintig euro bestellen. Als ze winnen. En hoe je wint? Even reageren op Facebook onder dit bericht. Over een week maak ik de winnaars bekend. Als je dan snel reageert, heb je met een beetje geluk de bos in huis als de boom opgeruimd is. 

 

Gezellig idee hè? Ik zie je zo wel op Facebook.

 

De aller-, allerbeste wensen. Dat je jaar maar zo mooi mag worden als je wilt. Ik duim voor je.

 

 

Liefs van Franska

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska