deel 224

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Lulverhaal?

 

Heb je het lekker met je dochters?

 

Ik zou Esther gisteren gaan helpen met het schilderen van haar slaapkamer, maar dat kon niet vanwege mijn schouder, wél heb ik de hele middag bij haar rondgehangen terwijl zij aan het werk was. ’s Avonds een pizzaatje gehaald en samen op de bank om te buizen en om een uur of twaalf met de fiets de storm getrotseerd. Ik was zó moe dat ik voor het eerst in weken zonder slaappil ben gaan slapen en dat is gelukt, zeven uur achter elkaar.

 

Gisterochtend uren met mijn vriendin Saskia bij de Coffee Company in de Beethovenstraat gezeten. We konden geen kant op, want het zeek immers van de regen. Lekker plekje, je blijft zwaaien naar bekenden.

 

Na jarenlang onder een blok beton gelegen te hebben, begint de boel weer te ‘stromen’. Het klinkt misschien een beetje zweverig, daarom moet ik nu gaan proberen om het professioneel om te zetten in iets constructiefs. Ik denk dat ik daar een coach voor ga inschakelen die een en ander met me op een rij kan zetten. Het zijn kleine dingen/ontmoetingen die dit veroorzaken, maar hét gebeurt wel. Volg je me nog of vind je het een lulverhaal?

 

Dit was mijn zondagochtendbespiegeling. Geniet van deze dag met je meisjes, ik ga straks iets leuks doen met MC, altijd gezellig!

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen