deel 154

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Geen spook

 

Ik vind het heel lief van je dat je weer spoken ziet, maar deze lag helemaal aan mij. Een duidelijke beoordelingsfout. Paula was aan het flirten en ik zat binnen no time met mijn hoofd in de wolken. Voor haar was het een uitje, ik draai dat om en heb het erover dat ze bij wijze van spreken morgen voor mijn deur kan staan, met koffers en al…

 

Zij is leuk en spontaan, zich van geen kwaad bewust, een vriend van een goede vriend van haar man. Heeft het over koudheid in haar relatie, ‘toen’, ‘nu’ ben ik effe vergeten te informeren, maar op een bepaalde manier aangenomen. Zij schrijft me aan. En ik zit in die datewereld, dus in plaats van met haar mailen, ga ik spontaan met haar daten. En dat lieve Charlotte, was net een stapje te ver. En mijn beoordelingsfout. Dus ik lees haar mail gisteravond, en dacht ‘oh shoot, weer een vriendin erbij’. Heb haar dat als eerste reactie gemaild, waarop een snelle reactie volgde, dat ze mijn reactie niet begreep. Ik heb daar over nagedacht en er vanmiddag een mail overheen gestuurd hoe het zo heeft kunnen komen. Voor haar een flirt, voor mij een date. En dat is een wereld van verschil.

 
Jij hebt ook een hoop geschreven, maar ik ben even niet in de mood om daar nu spontaan op te antwoorden. Komt later. Ik ga de voetbaluitslagen kijken. Nu!

 
Kus, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen