Daar zijn Grace en Frankie weer in een fantastische special op Netflix

 

Hoe jammer was het dat Grace & Frankie stopte, want dit geweldige duo smaakte naar meer. En dat is er nu met deze geweldige special op Netflix.

 

 

 

Jane Fonda is toch een voorbeeld van jewelste van hoe je een beetje leuk oud kan worden. Nog altijd is ze beeldig, scherp en zo heerlijk sarcastisch. Als ik zo 84 mag worden dan teken ik nu bij het kruisje. Daarom vind ik het helemaal te gek dat ze nu weer samen met haar hartsvriendin Lily Tomlin in de langverwachte Netflixspecial Ladies Night zit. Want hoe jammer was het toch dat de serie waarin ze samen het iconische duo Grace & Frankie speelden na 7 seizoenen stopte.

 

En nu is er dus deze geweldige comedyspecial op Netflix. De special start met de klassieke Dolly Parton-hit ‘9 to 5’,de film waarmee de vriendschap tussen Jane en Lily begon, en daarin zien we wie er allemaal op het podium zullen staan. Margaret Cho, Rachel Bloom, Anjelah Johnson-Reyes, Michelle Buteau, Tracey Ashley, Cristela Alonzo, Heather McMahan, Tracey Ashley, Iliza Shlesinger en Anjelah Johnson-Reyes zijn in Nederland niet zo bekend maar deze vrouwen zijn zeer de moeite waard om te gaan bekijken, want zij weten wel hoe ze de aandacht van het uitzinnige publiek vast moeten houden en ze zijn zo grappig.

 

Jane en Lily presenteren volledig in de glam en de pailletten deze legendarische avond die helemaal in het teken staat van deze moderne vrouwelijke comedylegendes en ik kan je vast verklappen dat hun humor niet voor tere zieltjes is. Het gaat over feminisme, politiek en allerlei ander zaken die hun Grace & Frankie-fans zo na aan het hart liggen. Tussen de optredens van de comédiennes door beantwoorden deze legendarische ladies persoonlijke vragen uit het publiek die soms echt hilarisch zijn. O wat hou ik toch van Jane als ze Lily ‘disgustingly woke’ noemt.

 

Dus ga er maar eens even goed voor zitten… Jane & Lily: Ladies Night Live, vanaf vandaag te zien op Netflix

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit