met miso eendenvleugels

Dit heb je nodig

(voor 2 personen)

  • 80 g okonomiyaki-meel
  • 1 tl dashi bouillion
  • 200 g soba noedels gekookt
  • 80 g kwark
  • 1 eiwit
  • 1 el water
  • 1 gesneden ui
  • ¼ cm gember
  • 4 duck wings
  • 2 el sojasaus
  • 1 el donkere misopasta
  • 1 el teriyakisaus
  • 1 el honing
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 100 g sojabonen
  • paar plakken rode kool

 

 

Zo maak je het

We beginnen met het maken van de duck wings. Mix in een kom de sojasaus, misopasta, teriyakisaus, honing en paprikapoeder door elkaar. Meng hierdoor de duck wings tot ze helemaal gecoat zijn. Zet apart. Verwarm de oven voor op 200℃ en bak ze in 15-20 minuten gaar en keer ze halverwege.

 

Terwijl ze in de oven staan, kun je het wafelbeslag maken. Doe het okonomiyaki-meel, bouillion, kwark, eiwit, water, ui en gember in een kom en mix goed door elkaar. Roer als laatste met een vork de sobanoedels door het beslag tot alles goed gemengd is. Verwarm je wafelijzer en bank 4 stevige wafels van dit beslag.

 

Haal de duck wings uit de oven. Serveer de wafels met de duck wings, rode kool en sojabonen. Giet hier wat teriyaksaus over.

 

Eet smakelijk!

 

Beeld & receptuur: www.ourhangrykitchen.com