Chocoladeletters met Baileys, Licor 43 of Champagne

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Zo maak je de allerlekkerste tiramisu. 
 

 

 

Twee van mijn favoriete dingen gecombineerd: chocolade met drank. Een gouden combi, zoals jij waarschijnlijk ook al wel weet. Nu neem ik mezelf zoveel mogelijk in bescherming door gewoon nooit chocolade in huis te halen (met drank is dat me niet gelukt), en het alleen te eten met speciale gelegenheden waar chocola echt bijhoort. Zoals Sinterklaas. Want jawel, elk jaar mag ik weer los met chocoladeletters. En dan het liefst die met drank erin.

 

Dit jaar ga ik voor een nieuwe waar ik nú al heel enthousiast over ben: de chocoladeletter met Flügel! Hahaaa, hoe leuk ziet die eruit?

 

 

Of toch Boswandeling, Baileys of Champagne?

 

Oké, ik lieg een beetje. Ik kon namelijk niet kiezen, dus die met Flügel is niet de enige die in m’n virtuele winkelmandje is beland. Want die met Boswandeling was ik ook zeer benieuwd naar, net als die met Baileys en Champagne. Oeh, en Licor 43. No worries, ik ga dit niet allemaal alleen opeten – anderen maak ik hier namelijk ook heel blij mee.

 

En het leuke is dat ik al weet hoe lekker ze zijn. Het bedrijf dat ze maakt, Tres Bien, maakt deze zelfde lekkere combi’s namelijk elke Pasen – want dat is hoe ik ze heb ontdekt. Ik hoopte toen al stiekem dat ze met deze chocoladeletters op de proppen kwamen en jawel hoor: m’n gebeden zijn verhoord. Je bestelt ze hier.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer