Chocolade­wafels

(met vers fruit)

 

We zitten op de helft van de week. Tijd voor een lekkere break. Wat dacht je van deze chocoladewafels? Serveer met verfrissend vers fruit. Zo lekker!

 

Chocoladewafels

 

Dit heb je nodig

(voor 10 wafels)

  • 200 g bloem
  • 3 tl bakpoeder
  • 1/2 tl zout
  • 100 g suiker
  • 3 el cacaopoeder
  • 240 ml melk
  • 2 eieren
  • 4 el gesmolten boter
  • Kookspray
  • Extra: wafelijzer       

 

Zo maak je het

Verwarm het wafelijzer. Meng in een grote kom bloem, bakpoeder, zout, suiker en cacaopoeder. Mix er dan de melk, eieren en boter door tot het een mooi beslag wordt.

 

Vet het wafelijzer in met kookspray en giet het beslag in het wafelijzer. Sluit het ijzer en laat bakken tot de wafels goudbruin worden. Herhaal dit tot alle mix op is.

 

Serveer ze met warme chocoladesaus en fruit zoals kersen, blauwe bessen en frambozen.

 

Eet smakelijk!

Beeld: Heather Christo