Chili con carne

Met dit koude weer wil je toch niks anders?

 

 

Dit heb je nodig:

4 – 6 personen

  • 1 el boter
  • 400 gr rundergehakt
  • 2 rode uien
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 rode paprika’s
  • 1 groen pepertje
  • zout
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 blik tomatenblokjes op sap (400 gr)
  • 1 grote en 1 kleine pot witte bonen in tomatensaus
  • piri-piri saus (AH)
  • peterselie

 

Zo maak je het:

Smelt de boter in een pan, voeg het gehakt toe en bak het grof. Doe de fijngesnipperde uien en knoflook erbij en bak zachtjes een minuutje door. Voeg dan de fijngesneden paprika’s en groene peper toe en bak ze ook een minuutje mee. Voeg een snufje zout en chilipoeder toe. Doe dan de tomatenblokjes met sap en de bonen erbij. Warm alles goed door. Voeg eventueel wat piri-piri saus toe en serveer met fijngesneden peterselie.

 

 

Eet Smakelijk!

 

 

Bron: Janny van der Heijden / Eindhovens Dagblad   

Beeld: simoneskitchen