Advertorial

Breng sfeer in je slaapkamer: tips voor het stijlvol opmaken van je bed

Is het de hoogste tijd om je eigen slaapkamer een keer in een nieuw jasje te steken?

 

 

Misschien heb je deze kamer als laatste bewaard op het moment dat je woning werd gerenoveerd. Je investeert op korte termijn in een nieuw bed en pakt daarom maar al te graag de hele kamer een keer goed aan. Of je eigen smaak is in de loop van de tijd gewoon veranderd. Al met al wil je maar al te graag te weten komen hoe je je eigen bed het beste sfeervol op kunt maken. Met een aantal tips in dit blog helpen we je alvast verder op weg.

 

Het start allemaal met de basis: ga voor een goed hoeslaken voor je slaapkamer

Een van de eerste dingen waar je voor je slaapkamer mee aan de slag kunt gaan? Dat is toch wel het kopen van een goed hoeslaken, zoals een hoeslaken 160×200. Dit is immers de basis als het gaat om het opmaken van het bed. Kies altijd voor een hoeslaken in neutrale en rustige kleuren, zodat je zorgt voor een rustig en sereen totaalplaatje. En hierdoor kun je ook altijd uitpakken met iedere denkbare kleur of print voor het overige beddengoed. Dat is natuurlijk wel zo leuk om te weten.

 

Weet je al goed wat de stijl van het beddengoed voor je slaapkamer moet zijn?

En heb je eenmaal een goed hoeslaken uitgezocht, zoals een hoeslaken 180×200? Dan is het de hoogste tijd om aan de slag te gaan met het shoppen van het dekbedovertrek. En dat hier vandaag de dag enorm veel aanbod in is, is helemaal niet zo gek. Het dekbedovertrek bepaalt voor een erg groot deel het aanzicht van de slaapkamer en dus ook de stijl ervan. Breng daarom nu alvast goed in kaart wat voor soort woonstijl je graag neer wilt zetten in de slaapkamer en stem daar het dekbedovertrek op af.

 

Ga voor gemak en shop een complete set voor je eigen slaapkamer online

Je weet nu net even wat beter waar je op moet letten voor het opmaken van het bed bij jou in de slaapkamer. Alle musthaves voor een verzorgd en strak totaalplaatje shop je eenvoudig en snel online. Door de kleuren en prints perfect op elkaar af te stemmen, lijkt je slaapkamer haast uit een woontijdschrift te komen. Wel zo leuk natuurlijk.

 

 

 

 

 

Door: Redactie Franska.nl

Afbeelding van Redactie Franska.nl