Dit heb je nodig:
(voor 4 sandwiches)
- 1 stokbrood
- 2 el Franse mosterd
- 8 plakjes kaas (jong belegen)
- 16 dikke plakken (honing)ham, even in de grillpan geweest
- 16 plakjes capicola ham of coppa di Parma
- 8 – 12 plakjes plakken zoetzure augurk
- 4 el ongezouten zachte boter
Zo maak je het:
Verwarm de grill voor.
Snijd het brood in 4 gelijke stukken en vervolgens elk stuk in de lengte open. Verdeel de boter op de buitenkant van elke helft en smeer de mosterd aan de binnenkant van elke helft.
Bedek de binnenkant van elke helft met kaas.
Leg daarbovenop de plakjes honingham, capiola of coppa en augurk. Doe vervolgens de helften op elkaar en plaats de sandwiches onder de grill. Je kunt de sandwiches ook in de broodrooster grillen. Grill tot de kaas gesmolten is en de buitenkant knapperig (ongeveer 5 minuten).
Leg de sandwiches op een grote houten plank en serveer ze.
Eet smakelijk!
bron: Hapanom.com