Ben ik nou zo normaal of zijn zij nou zo raar?

 

Dit even vrij naar Louis van Gaal met z’n ‘Ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom?’. Er zijn nieuwe fototrends. En die vind ik nogal apart. Hoewel…

 

Misschien moeten we ons maar eens aanpassen en niet in het verleden blijven hangen. Want laten we eerlijk wezen, die standaard vakantiefoto’s hebben we wel een keer gezien, toch? Gelukkig zijn er nieuwe creatieve oplossingen. Kwestie van wennen en oefenen en dan komt het wel goed.

 

Dus dat je het maar weet, mocht je nog op vakantie gaan en er een beetje bij willen horen, het kan ook anders. Bekende celebs gingen ons al voor. Velen gingen hen al na. Zullen we ook? Tuurlijk! Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Ik ben er al mee bezig. En ik heb nog tot september. Maar dan ga ik ook echt los. Ik begin met de ‘Flamingo’. Helemaal aan de hand en nog niet eens zo ingewikkeld ook. Gewoon één been een beetje (of flink wat meer) omhoog langs je andere been en klaar is Kees. Al zal m’n man zich wel afvragen waarom ik zo raar sta te doen als ie een foto maakt, maar het resultaat zal hem verrassen. Hartstikke hip. Kijk maar:

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

tonight at amfAR wearing @giambattistavalliparis x @hm ??? #project?

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

 

En wat dacht je van de nieuwe ‘Kijk, ik zit op een boot’-foto. Lijkt zo makkelijk, maar dat gaat zomaar niet. Want je komt echt niet meer weg met een zomaar-gezellig-op-een-bootje-foto, met hekgolven, gespetter en een wapperende vlag achter je. Nee-nee, je neemt een leuke nieuwe pose aan. Weer eens wat anders. En dan dus wel een verrassend nieuwe pose graag. Dan heb je iets origineels. Zie voorbeeld.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

a ray of fucking sunshine

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Actual candid of me on a boat performing “I Won’t Say (I’m in Love)” from Hercules. #downndaugherty @grandvelascabos #myvelasexperience

Een bericht gedeeld door Sarah Hyland (@sarahhyland) op

 

En deze? ‘Blik naar de hemel’. Dus niet in de lens lachen of zo hè? Nee, kom op zeg, dat is echt iets voor bejaarden. Hoog, Sammy, kijk omhoog, Sammy. (Makkelijk te onthouden zo, toch?) Kijk. Zoiets dus:

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Happy 4 Th ⛱

Een bericht gedeeld door irinashayk (@irinashayk) op

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

???

Een bericht gedeeld door Joan Smalls (@joansmalls) op

 

Trend 4: ‘Chillen in zee’. Dat kneuterige met-je-voeten-door-het-water-lopen-spetteren kan echt niet meer. Zo ontzettend vorige eeuw. We gaan nu voor poses die ik me nog herinner uit de Playboy en Penthouse van tig jaar geleden. Dus als je iemand zo ziet zitten, of een foto van je dochter zo ziet, niks aan de hand. Ze bedoelen er niets mee. Gewoon een hippe vakantiefoto. Waarschijnlijk hebben ze een stapeltje vergeelde bloot-tijdschriften gekocht op de vrijmarkt op Koningsdag en hebben ze al sinds april zitten oefenen thuis in de badkamer. Nou, wij weten natuurlijk al lang hoe dat moet. Van vroeger nog. Hoppa. Ertegenaan. Zet je beste beentje voor, zou ik zeggen. Of je beste borst, nog beter.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Way down in Kokomo ??

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

?

Een bericht gedeeld door elsa hosk (@hoskelsa) op

 

En last but not least: de bikini-Yank. Helemaal hip, hot en happening. Kwestie van flink hijsen en je bent helemaal de bom. Seksbom. Of ligt het aan mij en is het misschien een beetje merkwaardig? Deze laatste ga ik nog maar eens goed oefenen voor de spiegel, want die weet ik nog niet zo zeker. Jij misschien? Ik zie je foto’s wel verschijnen.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I adora Bora Bora ? ?: @sirahsays ?

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

 

Beeld: Instagram.com/kyliejenner

 

 

Succes!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska