Beau in een klap beroemd in Mexico

Even een waarschuwing vooraf; dit stuk is totaal niet objectief geschreven want ik hou van Beau, ken hem al een jaar of twintig en bal altijd weer een tevreden vuistje als hij precies die vraag stelt die ook op dat moment bij mijn opkomt.

 

 

En die zalige selfspot. Toen olav Mol gister zei dat hij, in tegenstelling tot Beau, geen autocue had, antwoordde Beau: “Klopt, ik lees alles op.” Liefde.

 

Maandag was Beau weer meesterlijk toen hij in zijn talkshow zich in, behoorlijk soepel Spaans, tot de kijkers in Mexico richtte en ze bedankte voor de hulp van Checo Perez tijdens de race in Abu Dhabi. En passant excuseerde hij zich voor de schwalbe van Arjan Robbe. Die resulteerde namelijk in een penalty die ert natuurlijik invloog en waarmee wij het Mexicaanse elftal zo een enkeltje Mexico City bezorgden. Einde WK. Daarna kwam er een heuse mariachi nog een danklied zingen en de vreugde was groot. Lang leve het internet want in een paar kliks bereikte deze uitzending de andere kant van de wereld en kijk nou toch eens; Beau is ook daar een hit.

 

Ik kan daar maar een ding op zeggen; volledig terecht. Als jullie hem maar niet bij ons wegkapen, dat zou de valste wraak zijn.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach