B&B-voorpret: wie wordt dit seizoen onze favoriet?

 

Binnenkort kunnen we weer eindeloos analyseren wie er nou wel of niet bij elkaar past, en vooral: welke gekke dingen er nu weer zijn geroepen.

 

 

 

Eindelijk: 15 juli is in zicht. We hoeven niet meer zo lang te wachten tot we weer eindeloos kunnen analyseren wie er nou wel of niet bij elkaar past, en vooral: welke gekke dingen er nu weer zijn geroepen. Vorig seizoen werden we na alle kapriolen en ups en downs van de B&B-eigenaren dan tóch getrakteerd op een ware liefdesmatch: Paul en Debbie zijn nog steeds super verliefd.

 

Inmiddels zijn de twee een soort toonbeeld van hoe goed het kan aflopen als je deelneemt aan het programma, dus mijn hoop is natuurlijk dat het dit seizoen weer zo fantastisch zal aflopen (en met misschien nog wel meer dan één perfecte match?). Hierbij alvast een kleine sneak preview van wie we gaan leren kennen en naar welke B&B’s we onze volgende vakanties zullen gaan boeken. Dit zijn de 8 B&B-eigenaren van dit seizoen:

 

Iris (57)

 

Party animal Iris heeft zin om samen met een gezellige man veel wijntjes te drinken na een dag hard werken voor haar business in Griekenland. Ze heeft geen gewone B&B, maar drie appartementen die ze verhuurt op het eiland Sparto. Deze vrouw heeft het voor elkaar, dus ik denk dat een man niet zomaar indruk op haar kan maken. Ik krijg een beetje Debbie vibes!

 

Mike (35)

 

Is het swipen in Spanje beu. Misschien hebben de dames daar toch iets te veel temperament, want Mike is nu op zoek naar een Nederlandse chick. Mike is sowieso al niet eenzaam en alleen daar in Spanje, want hij heeft zijn familie gewoon bij zich in de buurt. Zijn wens is een sportieve, grappige vrouw te vinden om lekker mee te surfen in Blanes.

 

Albert (63)

 

Ik denk dat ik Albert nu al de allerliefste deelnemer vind. Het enige wat hij wil is namelijk nog één keer superverliefd worden. Dat klinkt alsof hij denkt dat hij zijn laatste fase in gaat, maar schijn bedriegt. Hij heeft namelijk gewoon twee gezellige kindjes van vijf en zeven jaar oud. Ik begrijp wel dat hij in zijn kasteel met 57 kamers, twee zwembaden en twee restaurants op zoek is naar wat knusheid. En als hij de dames zat is, wordt het niet moeilijk zich voor hen te verstoppen. Waar dit kasteel staat blijft nog even spannend, maar zodra dat duidelijk is denk ik dat ik een reisje ga boeken.

 

Anja (70)

 

Anja mag dan wel een B&B hebben in Biches, ze ziet er niet bepaald uit als een bitch. Ze wil een stoere man die dan juist weer superzachtaardig en lief kan zijn voor haar bejaarde kater Piet. Ik snap Anja wel.

 

Robert Jan (57)

 

Robert Jan is op zoek naar een speld in een hooiberg, ben ik bang. Wat hij wenst is namelijk een energieke vrouw die intelligent is, positief in het leven staat en zijn ‘lifestyle’ begrijpt. Omdat we nog geen uitleg hebben gekregen over wat die lifestyle van hem precies inhoudt, denk ik dat dit hét recept is voor mismatches, maar ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk krijg.

 

Mirjam (52)

 

Ik zou me bijna willen opgeven voor Mirjam, want haar B&B bestaat gewoon uit luxe safaritenten midden in de bush van Zuid-Afrika. Al die wilde dieren om je heen zijn leuk, maar nu wil Mirjam gewoon een man die zin heeft in wilde uitspattingen.

 

Arno (46)

 

Misschien heeft Arno speciaal een B&B gekocht om mee te kunnen doen, want de kamers zijn helaas nog niet klaar. Of is dit het ultieme excuus om de mannen bij hem op de kamer te laten slapen? Who knows. Arno wil een stoere man die hem gaat helpen de klusjes te klaren.

 

Thijz (64)

 

Last but not least: een man die net zo bijzonder is als de spelling van zijn voornaam. Hij woont in een watermolen en spiritualiteit staat centraal in zijn leven. Ik hoop ontzettend op een soort Walter-taferelen. Hij zegt zelf een paradijs gecreëerd te hebben in zijn Franse dorpje waar hij een camping runt, maar hij is ook ‘gewoon’ uitvinder en kunstenaar naast zijn werk in de B&B.

 

Ik kan niet wachten tot we weer mogen meegenieten (en gruwelen) van alle situaties waar de potentiële matches in verzeild gaan raken!

 

Beeld: RTL

Door: Redactie Amayzine.com