Als heel het land zich met een affaire bemoeit 

 

Terwijl de pleuris uitbreekt in Turkije. Ik wil het maar even gezegd hebben. Naast de familie in een boerderij in Drenthe en Erdogan die allerlei acties uithaalt waren de Borsatootjes nog net geen wereldnieuws. Al hield het de gemoederen blijkbaar flink bezig. 

 

Een korte en bondige uiteenzetting: Marco reed een scheve schaats met pianist Iris Hond, Leontine en Marco kwamen het te boven, het is tien (!) jaar geleden. Einde verhaal, zou je denken, hè? Niet echt, want Marco, Leontine en de affaire werden paginagroot ge-out in de krant. De twee hadden ervoor kunnen kiezen om alles te ontkennen, dat was hun goed recht geweest want het gaat niemand ene (…) aan natuurlijk, maar dat deden ze niet. De Borsato’s kwamen met een verklaring, die meer zei dan wat mij betreft nodig was.

 

Wat een statement. Wat een huwelijk. Wat een vrouw is Leontine. Wat een man is Marco. Mijn maag draait zich even om voor de kinderen, want je vraagt er niet om dat de buurman, je wiskundeleraar en een yogadocent weten dat het even niet boterde tussen pa en ma. Tien, ik herhaal tien jaar geleden. Op Insta gaan de hartjes ondertussen over en weer. Een statement hier, lieve reactie daar, wat repostjes. En dan kunnen we ons nu weer bezig houden met de stikstofsituatie van de boeren, het Brexit-akkoord, de aanstormende Code Geel en laten we Iris Hond vooral niet bestoken met rottige reacties op Instagram.

 

Door: Redactie Amayzine.com