Allerleukst: houten speelgoed van LIDL

 

Of er iemand een stukje wilde schrijven over het houten speelgoed van Lidl. Ik stak meteen mijn vinger op want zeg Lidl en ik vind het leuk.

En houten speelgoed en Lidl leek me meteen een relatie die in de hemel gesmeed is.

 

Want laten we even heel eerlijk tegen elkaar zijn: het meeste speelgoed is nou niet bepaald een sieraad voor je woonkamer. Waar jij het een beetje minimalistisch en ingetogen wilt houden in je interieur, komt de gemiddelde speelgoedwinkel met plastic en schreeuwerig en alles met de complete RAL-kleurenwaaier erin verwerkt. Bovendien heb je toch liever dat je kind met hout speelt dan met plastic. Natuurlijk en FSC-gecertificeerd. Dat houdt in dat bossen op onze wereld door verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

 

Dus ik ging naar Lidl.nl en klikte op houten speelgoed. En wat zag ik? Wel vier pagina’s met verse waar aan speelgoed, het ene nog leuker dan het andere. Ik zag een houten keuken, een barbecue (hoe leuk!), een ontbijtset, een loopfiets, een make-uptafel, een winkelwagentje, een laptop (briljant), een keukenmachine, een treinbaan, een brandkoffer, een pizza, een taart, een complete lunch, een broodrooster, een weekplanner (een weekplánner, een WEEKPLANNER), een speelwinkel, een hobbelpaard, een dierentuin (hou op met me), een strijkplank, een boerderij en een leerbord. En dat alles voor uiterst schappelijke prijzen want Lidl is Lidl is Lidl.

 

Dus Sinterklaas, ik zou zeggen: mondkapje op en er is maar één winkel waar je naartoe hoeft.

 

 
lidl speelgoed

 

1. Houten speelkeuken, €49,99 Lidl
2. Houten etenswarenset pizza €5,99 Lidl
3. Houten werkbank, €19,99 Lidl
4. Houten speeltafelset, €12,99 Lidl
5. Houten spellen, €2,99 Lidl
6. Houten speelkeukenset keukenmachine, €8,99 Lidl
7. Houten speelset brandweertas, €8,99 Lidl
8. Houten barbecue, €19,99 Lidl
9. Houten make-uptafel, €19,99 Lidl
10. Houten loopfiets, €29,99 Lidl

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach