‘Adele geeft 10 concerten in Europa in 2024’

 

Misschien wel het beste nieuws van de maand (en voor grote fans van het jaar): Adele zou volgend jaar weer naar Europa komen om daar maar liefst tien concerten te geven.

 

 

 

Dat zou dan waarschijnlijk in de tweede helft van het jaar zijn, want januari tot en met juni treedt ze nog op in Caesars Palace in Las Vegas. Daar heeft ze een zogeheten residency en die heeft ze wegens succes verlengd met 32 (!) extra shows: de eerste daarvan speelt ze op 19 januari en de laatste op 15 juni.

 

Nu snap ik dat een retourtje Las Vegas behoorlijk hoog kan oplopen, zeker als je ook nog een hotel moet boeken én daar moet eten en drinken. Het is geen goedkope stad, en die tickets voor Adele zijn ook niet bepaald zacht geprijsd. Daarnaast is de registratie voor deze laatste concertreeks afgelopen oktober al gesloten, en als je toen geen code hebt ontvangen heb je ook nog eens pech. Nee, voor veel mensen zal Adele in Las Vegas zien niet echt haalbaar zijn.

 

En juist daarom is dit wel héél goed nieuws, mocht het waar zijn. Het werd gedeeld door een account op X dat allerlei updates rondom Adele deelt, en die zouden het weer hebben via de Duitse media. Want jawel: die tien concerten zullen allemaal plaatsvinden in Duitsland.

 

Dat is niet zo gek, want Adele heeft al vaker aangegeven helemaal niet van touren te houden. Continu onderweg zijn, leven uit een koffer, dat soort dingen; niets voor haar. Daarom heeft ze ook gekozen voor een residency in Las Vegas; dan is ze in ieder geval stationair.

 

Gelukkig voor ons is Duitsland niet al te ver weg. Deze tien concerten zouden allemaal in München zijn, en die retourtickets zijn maar een fractie van wat die naar Las Vegas kosten. Ik gok dus dat heel veel Nederlandse fans blij gaan zijn met dit nieuws, hopelijk krijgen we heel snel een officiële bevestiging én data. Dan kan het gekkenhuis beginnen, want de run op deze tickets zal ongetwijfeld héél intens gaan worden.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com