6 best vieze dingen die bijna elke vrouw wel eens doet

 

Natuurlijk wil je een beetje charmant voor de dag komen, dus hop, je kamt je haar, je scheert je benen en je trekt wat leuks uit de kast.

 

 

 

Zoveel moeite kost het allemaal niet. Maar achter die sophisticated look van jou als powervrouw schuilt ook een lekker vies meisje. Als in: we doen ook allemaal weleens iets vies. Als we alleen zijn, zeg maar. En geloof ons: dit doet dus iedereen, maar we hebben het er nooit over, met niemand.

 

1. Aan je beha ruiken: Even kijken of-ie toch nog een dag mee kan. Ja, ook na een sportles. Want die ene beha is gewoon zo fijn en je kunt niet zonder.

 

2. Tenen scheren: Stomme haartjes daar. Hetzelfde geldt voor haartjes op je borsten, overigens. Zijn er soms net even twee heel donker: hop, weg.

 

3. Je kijkt naar wat er in je ondergoed zit: Als je ongesteld bent altijd even het maandverbandje inspecteren. Of gewoon je afscheiding als je een string draagt. Zodra je gaat plassen kijk je even wat er in je ondergoed gebeurt; dat doen we dus ook allemaal. En op zich wel fijn om te weten wat er wel niet uitkomt.

 

4. Aan je oksel wrijven: Zeker in gezelschap wil je soms wel eens checken of het tijd is voor een spriets deo, maar ja, je gaat ook niet in het openbaar onder je arm met je neus. Dus doe je het subtieler, zeg maar. Je wrijft met je hand onder je trui onder je oksel en daarna ruik je aan je eigen vingers. Zweetlucht? Gauw die deo erbij. Lekker geurtje? Top, niets meer aan doen.

 

5. We hergebruiken ondergoed: Ja, niet alleen die beha moet soms wat langer mee, soms is het ook noodzaak wat betreft ondergoed. Even omdraaien en vooruit, hij kan twee dagen mee. Of als je een dag een maandverband hebt gedragen kan-ie ook nog een dag langer mee, zonder verbandje. Is het immers nog aardig schoon, zeg maar.

 

6. Snot opeten: Oké, best wel goor, maar och… Een gewoonte die we allemaal maar moeilijk afleren. Laat het alsjeblieft niemand zien, goed?

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com