Woensdag Windag

Een paar heerlijke dagen te winnen vandaag

 

 

Kort na het totaal onverwachte overlijden van haar man gaat advocate Martha Nieuwland zijn werkruimte in. Ze ontdekt niet alleen een schrift met korte verhalen over zijn jongensjaren, maar ook onverklaarbare berichten op zijn telefoon. Gaandeweg ontvouwen zich meer en meer geheimen over zijn leven, niet alleen van voordat ze hem ontmoette, maar ook uit de tijd van hun huwelijk.
Martha onderneemt na de ontdekkingen een zoektocht die leidt langs vrienden van vroeger, een hoogleraar filosofie, een oude onderwijzer en forensisch pathologen. De tocht voert haar van Amsterdam naar New York, Boston, Marseille en New Hampshire’s White Mountains, in een verwoede poging haar man alsnog te leren kennen en de beklemmende waarheid te onthullen.

 

Desalnietbemind is de debuutroman van Annabel Jonk over liefde, schaamte, vriendschap, wraak, en geheimen die verborgen hadden moeten blijven.

 

Kijk, nu snap je natuurlijk waarom dit boek bij mij thuis klaarligt voor de volgende vakantie. Ik wil dit lezen! Maar eerst nog dit. En dat. Zus en zo. En nog wat. Want alles heeft hier haast en prioriteit. Nu is er dus een dikke kans dat jij er eerder achter bent dan ik, hoe dat verhaal afloopt.

 

Want

 

Ik mag dus drie keer het boek Desalnietbemind weggeven. Winkelwaarde twintig euro en 336 pagina’s dik. Heerlijk. Misschien iets voor de komende regenachtige dagen? Die titel alleen al, zo mooi bedacht. En de cover… ik werd er meteen verliefd op. En dan is het ook nog eens mooi gebonden. Ligt me echt toe te lachen.

 

Wil je hem hebben?

 

Weet jij straks eerder hoe het zit dan ik? Zit er dik in. Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en daar je motivatie achterlaten. In één zin graag, anders zit ik de hele dag Facebook te lezen. Of (als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Succes!

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs

Franska