Franska’s Feest Festival

Ik had al een keer gezegd dat dit mijn favoriete huishoudmerk is hè? Nou, ik heb er weer iets moois van te pakken gekregen voor je.

 

 

 

Dat wordt lastig kiezen bij deze verloting, want er zijn zoveel kleuren. En toch moet je kiezen, als je mee wilt dingen. ‘Geeft niet, kies jij maar’ werkt niet. Wat ik voor je heb geregeld? Iets wat ik al heel lang heel graag zelf zou willen hebben. Maar even leuk is het natuurlijk om er iemand anders blij mee te maken. Het gaat om de ‘afvalverzamelaar’ Kickmaster van het mooie merk Wesco.

 

Bij Wesco zijn iconisch design en uitgesproken kleuren de drijfveer voor de ontwerpers. Met hun retrodesign maken ze een knipoog naar de jaren zestig en geven ze er tegelijkertijd een eigentijdse touch aan. En daar ben ik nou juist zo gek op, nuttige spullen die er zo tof uitzien als deze. En oh ja, er is nog iets leuks aan deze Kickmaster (niet alleen de naam): de ingebouwde demper zorgt voor een geruisloos sluiten van de kleppen aan de bovenkant. Schrikt de kat ook niet zo elke keer. Voor meer info, voor de kleuren en voor alle andere leuke dingen die ze maken kun je kijken op de site van Wesco.

 

Nog even wat meer info over deze leuke Kickmaster: hij heet dus afvalverzamelaar. Chic hè? Kost in de winkel €189,00, heeft een inhoud van 33 liter, is gemaakt van hoog kwalitatief plaatstaal met poedercoating en de binnen-emmer is van metaal.

 

Voor nu rest je dus alleen om eerst even de kleur te kiezen en dan naar m’n Facebook-pagina te gaan om een berichtje achter te laten onder dit artikel. Geen Facebook, geen man overboord, gewoon even een mailtje naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend op Facebook. Degenen die via mail winnen krijgen ook via de mail bericht.

 

Ik wens je veel geluk!

Door: Franska