Franska’s feest festival

 

Denk jij al aan je feesttafel? Of mag het van jou best elke dag een feestje zijn op tafel?  Dan heb ik iets heel moois.

 

Heel veel mensen bewaren al het moois voor kerst. Toch is het, nu de dagen korter worden, misschien een leuk idee om alvast een beetje te oefenen op dat feestelijke gevoel. Ik heb daar iets heel moois voor geregeld. Een chique vijf-armige kandelaar voor vijf kaarsen. Vijf-pits noemen ze dat.  Met zoiets moois op tafel wordt een doordeweekse kipfilet met spruitjes en een gekookte aardappel ineens een feestmaal.

 

Deze vijf-pits-kandelaar is onderdeel van de Monte-collectie van Zilverstad. Voor de ontwikkeling van de Monte-collectie is Zilverstad een samenwerking aangegaan met het ontwerpbureau Puik Art. Voor de serie Monte hebben de mensen van Puik Art gekeken naar de klassieke vorm van de kandelaar en hebben ze deze opnieuw ontworpen met een uniek lijnenspel. De gebruikte materialen en de stoere, maar ook chique matte en matglanzende afwerking zorgen ervoor dat Monte past binnen bijna elk interieur. En de prijs van dit chique tafelstuk is €129,95. Mag ik dus gewoon verloten vandaag.

 

En? Zin in feest op tafel?

 

 

 

Als je kans wilt maken ga je naar m’n Facebook-pagina en laat je een berichtje achter onder dit artikel. Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend op Facebook. Degenen die via mail winnen krijgen via de mail bericht.

 

Door: Franska