Eet smakelijk!
Wentelteefjes met banaan
Een feestje op je bord!
Breakfast. Elke dag én de hele dag feest met al deze heerlijke recepten uit The Breakfast Club. In dit boek vind je allemaal lekkere ontbijtjes die zijn verdeeld over de seizoenen. Dit is mijn lievelingsontbijt voor op de zondagmorgen. Scoor je punten mee!
Dit heb je nodig
Zo maak je het
1. Kluts de eieren in een kom goed los, samen met de melk.
2. Zet een koekenpan op een middelhoog vuur en laat heet worden. Voeg een klein beetje olie toe.
3. Dompel de rozijnenboterhammen onder in het eiermengsel en laat ze flink wat van de vloeistof opslorpen.
4. Bak de boterhammen in de pan, zo’n 2 minuten aan elke kant of tot de gebakken kant goudbruin ziet.
5. Snijd ondertussen een banaan in de lengte doormidden.
6. Zet een steelpannetje met een beetje olie op het vuur en doe de bananen erin. Bak ze in ongeveer 3 à 4 minuten goudbruin.
7. Zet het vuur uit en voeg de ahornsiroop toe. Roer goed zodat de bananen allemaal een mooi laagje ahornsiroop krijgen en de ahornsiroop wat lijkt in te dikken.
8. Serveer de boterhammen met de gebakken banaan en eventueel nog wat extra ahornsiroop.