Piri piri wrap

Wat staat er op het menu? Een heerlijk zomers hapje met garnalen piri piri.

 

 

Garnalen piri piri, dat zijn pittige knoflookgarnaaltjes. Normaal maak je ze dus met veel knoflook en chilipeper, maar ik maak ze tegenwoordig lekker makkelijk met chilisaus. En dat maakt ze zeker niet minder lekker. Samen met een wrap heb je een complete maaltijd.

 

Dit heb je nodig

Voor 2 wraps

  • Scheutje olijfolie
  • 8 garnalen
  • 4 el chilisaus
  • ½ rode ui
  • 2 tortillawraps
  • 6 el coleslaw (uit een bakje, in de supermarkt te vinden in de koeling)

 

Zo maak je het

Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de garnalen. Na een minuutje of 2 voeg je de chilisaus toe en laat je het al roerend pruttelen tot de garnalen gaar zijn. Snijd intussen de halve ui in ringetjes. Verwarm de tortillawraps in een pan, zodat ze lekker knapperig worden. Beleg de wraps met coleslaw (je kan die ook zelf maken, maar de kant-en-klare variant is wel zo makkelijk), garnalen en ui.

 

Tip: Serveer de wraps met chilisaus en een yoghurtdressing

 

Eet smakelijk!

 

Door Meagan Suares

 

Meagan is redacteur bij Franska.nl. Ze woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.