Maar natuurlijk kan hij ook gewoon lekker op tafel tijdens een avondje op de bank. Eigenlijk kan ie altijd wel, want mmmm… Wat is dit lekker.
Dit heb je nodig
- 220g roomkaas
- 120g geraspte kaas (pittig)
- 400g tomatensaus
- 10 plakjes peperoni
- ½ tl Italiaanse kruiden (uit een potje)
- Brood of crackers naar keuze om te dippen
Zo maak je het
Verwarm eerst de oven voor op 200 graden. Meng dan de roomkaas met de helft van de geraspte kaas in een schaaltje. Doe dit over in een ovenschaal en zorg ervoor dat de bodem bedekt is. Verdeel dan de tomatensaus over de roomkaas en besprenkel het mengsel met de resterende geraspte kaas. Halveer vervolgens de plakjes peperoni en versier de dip hiermee, samen met de Italiaanse kruiden. Bak de dip 10-15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is, je de heerlijke geur ruikt en je klaar bent om het op te eten.