Het einde van de wereld

Blijkt dus dat vandaag de wereld zal vergaan (alweer)… Ik merk er anders nog niks van.

 

21 december 2012. Dat zou volgens de Maya kalender écht het einde van de wereld betekenen. Maar ja… Toch zit ik vandaag gewoon achter m’n laptop te tikken op de redactie. Misschien niet lang meer. Want volgens de Nibiru-theorie is vandaag onze laatste dag dan echt aangebroken.

 

Hoe zal het deze keer gaan gebeuren? Nou, volgens de Nibiru-volgers zullen vandaag zon, maan en Jupiter in één lijn staan – en dat belooft niks goeds. Ook zal vanavond de planeet Niburu aan de hemel tevoorschijn komen. Dit alles zou een hele serie natuurverschijnselen tot stand brengen. En als we de film 2012 mogen geloven wordt het een spectaculaire show. Dus, zet vanavond een lekkere stoel op je balkon met een cocktail in je hand en geniet van de show.

 

Teveel zorgen zou ik me trouwens niet maken. Want volgens de Nibiru-volgers zou de wereld ook al in september en november in 2017 vergaan. Heel veel succes in het voorspellen hebben ze dus nog niet gehad. Ach en als vandaag dan de laatste dag is, dan hebben we vorige week in ieder geval nog lekker kunnen genieten van het mooie weer.

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam

 

beeld : 86vintage.com