Beetje friet, beetje burger, beetje kipnugget, beetje alles

Het lijkt wel een droom die uitkomt bij de McDonalds.

 

McDonalds. Ik weet nooit wat ik ervan moet denken. Aan de ene kant hoor je altijd hoe slecht de producten wel niet voor je zijn. Aan de andere kant heb ik nog nooit een McFlurry of hamburger kunnen weerstaan. Bijvoorbeeld als ik laat aankom op het vliegveld als ik naar Londen vlieg. Ik móet avondeten. Maar om dan bakken met geld uit te geven aan een restaurant op Schiphol, als je ook even snel en goedkoop naar de Mac kan… Tja, dan is die keus wel snel gemaakt.

 

Maar nu heb ik dus weer een extra reden om binnenkort naar de Mac te rennen: je kan er nu namelijk High Teaën. Met een beetje friet, beetje burger, beetje kipnugget, beetje alles. Dat is toch gewoon een droom die uitkomt?! Lijkt me hilarisch. Ik vraag me meteen af hoe het er uit gaat zien. Krijg je wel van dat mooie Engelse servies? Kopje thee erbij, of toch een grote cola in een plastic beker? Krijg je alles op zo’n mooi plateau geserveerd? Of krijg je een stapel hamburger doosjes in piramidevorm? Hoe dan ook, ik ben van de partij.

 

Nog niet elke vestiging in Nederland heeft de optie om te High Teaën. Ik hoop echt zeer dat de Mac bij mij om de hoek wel meedoet. Ga ik binnenkort met mijn vriend op een romantisch uitje. Zin innnnnn!

 

Door Danqiue van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam