De échte Pink Panther

Deze vrouw leeft al 36 jaar in een wereld waar alles roze, roze en nog meer roze is.

Hoeveel kleur heb jij in je garderobe hangen? Of beter gezegd: hoeveel roze? Waarschijnlijk te weinig in de ogen van Kitten Kay Sera. Zij draagt al meer dan 36 jaar alleen.maar.roze. Niks anders. Gewoon roze. En dat niet alleen, ook haar hele huis, interieur, tandpasta, en zelfs hond zijn precies in diezelfde kleur getint. Door die reden heeft ze nu de titel ‘pinkest person’ in de pocket.

 

Het begon allemaal toen Kitten zeventien was. ‘Ik gaf al mijn andere kleding weg. Door het experiment besefte ik pas hoeveel geld ik aan kleding uitgaf die ik nooit droeg en niet bij mijn lichaam paste. Het dragen van slechts één kleur zorgde ervoor dat ik me sterk voelde, en het haalde de stress over de beslissing van wat ik moest dragen weg. Mijn familie dacht dat het een fase was, maar ik begin mijn vierde decennium van roze kracht en kijk niet meer terug.’ 

 

Wat een verhaal. Ik heb het gevoel dat als je in haar huis wakker wordt, je niks anders kunt dan elke dag heel, heel blij te zijn. Maar tegelijkertijd zou ik er he-le-maal gek van worden. Jij nog op zoek naar wat pinkspiration? Kijk dan maar snel hieronder. Genoeg roze om uit te kiezen zou ik zeggen.

 

 

 

 

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam.