Woensdag Windag

 

Mijn ‘huismerk’ vandaag in de woensdag-win-actie. Die ga jij ook heel fijn vinden. Ik ben al verslaafd.

 

Volgens mijn kapper… Hé, ik had het gisteren ook al over kappers… Toeval? Of zou het nationale kappersweek zijn op Franska.nl? Geintje. Dat zou ik natuurlijk zelf het beste moeten weten.

 

Oké, even serieus. Volgens mijn kapper moet ik gewoon zo’n kappers-verkooprek of display van Kérastase in m’n badkamer hebben staan. Ik probeer namelijk heel veel nieuwe shampoos en maskers en crèmes uit van dat merk. Ik weet het, hysterisch. Maar m’n kapper is er volgens mij best blij mee, want €€€… En ach, ik wil gewoon de allerbeste spullen voor m’n haar en daardoor blijf ik steeds testen of het nog een beetje beter kan. Nu ben ik al een flink tijdje verslingerd aan Kérastase Elixer Ultime. Die is onlangs zelfs vernieuwd en dus nog beter. Je raadt het al: alweer aangeschaft.

 

Heerlijk spul. Ruikt ook heel lekker. Het is nu versterkt met een nieuwe blend van Marula-olie en Camelia-olie. Maakt het nog luxer en lekkerder. En ik mag dus gewoon drie heerlijke pakketten weggeven, bestaande uit maar liefst drie producten: de shampoo, Kérastase Elixir Ultime Le Bain  (€22,90), de conditioner, Kérastase Elixir Ultime Le Fondant (€31,90) en de serum-olie, Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale  (€39,50). Totale winkelwaarde: €94,30. Heerlijke verwennerij voor je haar alles bij elkaar. Hier ga je echt gelukkig van worden. En je badkamer ook, want die gaat ook nog eens heerlijk geuren.

 

 

Dat is nog eens een leuk cadeau hè?

 

Winnen? Dan even naar mijn Facebookpagina en daar een berichtje achterlaten onder dit artikel. Volgende week ga ik de drie winnaars kiezen. En oh ja, als je geen Facebook hebt, kun je ook mailen naar winnen@franska.nl.

 

Heel veel succes!

 

Door: Franska