Niet schrikken

Of gewoon niet lezen dit. Want vrolijk ga je niet van worden van dit nieuws over je buik en je taille.

 

                                                                       

Ik wil niemand die een stuk jonger is dan ik aan het schrikken maken, maar op een gegeven moment ontdekt pak-hem-beet negentig procent van de vrouwen dat op een bepaalde leeftijd je taille ineens verdwenen is. En met een beetje pech gaat ook nog alles aan extra spek, dat vroeger op je wangen, armen en benen ging zitten meteen regelrecht richting buik. Lijkt soms wel of je ineens een soort van zwangerschaps-model krijgt. Ik hoorde laatst van een vriendin dat ze daarom zelfs zwangerschaps-broeken koopt.

 

Ja lach maar

 

Totdat je het zelf ineens hebt. Zie je het ook wel eens? Dat gehijs van iets oudere dames aan hun broekband de hele dag? Ben je lekker aan het shoppen of wandelen, voel je dat ding weer langzaam naar beneden kruipen. Komt dus door die buik en die verdwenen taille. Sta je daar middenin een winkelstraat te hannesen met shoppingtasjes en handtas aan je armen. Niet te doen gewoon. En steeds maar die angst dat die hele broek ineens op straat ligt, omdat je er te laat bij bent met hijsen.

 

En ga me nu niet vertellen dat ik de enige ben die hiermee kampt. Geloof ik namelijk helemaal niks van. Ondertussen trouwens iedereen maar vrolijk roepen dat er voor elk figuur een spijkerbroek is. Jaja, zal best. Maar dat ‘ie dan vervolgens de hele tijd opgehesen moet worden, wordt er niet bij verteld.

 

Ik wil weleens weten of jij dit ook hebt

 

 

Door Franska