Nee, ik ben geen moeder

Maar ik weet wel precies wat ik wil voor moederdag. Dit namelijk:

 

Kan best toch? Dat je geen moeder bent en toch een verlanglijstje voor Moederdag in je hoofd hebt? Ik weet precies wat ik wil hebben. Die heerlijke vloeibare zeep in zo’n mooie glazen dispenser van een merk dat uit Amsterdam komt en dat ik er zóóó mooi uit vind zien: Marie Stella-Maris. Alsof het al 100 jaar bestaat en uit een serieuze apotheek komt, zo prachtig. Niet alleen lekker, maar ook nog stylish. Én verantwoord, want ze doneren van elk verkocht product een vast bedrag om schoondrinkwaterprojecten te ondersteunen.

 

Waar vind je dat cadeau?

 

Nou gewoon, in de winkel. Je kunt natuurlijk ook online je slag slaan, of bij de Bijenkorf of zo, maar even binnenlopen in hun leuke winkel op de Keizersgracht in Amsterdam is al een feestje op zich. Ik was op slag verliefd en wist van gekkigheid niet meer wat ik moest kiezen. Nou ben ik gek op hun geur Poivre Noir, die ik voor het eerst rook in de toiletruimte van een heel leuk pop-up restaurant. Laatst heb ik een vriendin een pot voor haar verjaardag gegeven. Die was ook meteen verliefd.

 

Maar nu ik. Ikzelf. Want het is toevallig wel bijna moederdag. Ik zag dat er ook een leuke nieuwe, speciaal voor Moederdag gemaakte Scent Diffuser is, in hun bestsellergeur Objets d’Amsterdam. Leuke souvenir ook voor vrienden in het buitenland, bedenk ik ineens… Zo’n fles met stokjes erin die de hele tijd die heerlijke geur staat te verspreiden. Ik zeg HEBBEN! Kom maar op. En ik heb het echt verdiend, want ik was al een hele tijd bezig met moederdag. Dacht zelfs dat het eigenlijk vandaag al zover was… lees hier maar:

 

 

 

Zelf kijken?
 

Hun flagship store zit op een hoek aan de Keizersgracht 357. En er zijn trouwens nog meer winkeltjes in de buurt, dus je kunt je lol daar wel op. Of even naar www.marie-stella-maris.com. Zo. Lijkt me dat de kinderen nu wel weten waar ze m’n cadeautje moeten halen, hè? Hahahaha… Oh nee. Ik heb geen kinderen. Even een dingetje…

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs