By the weetje

Vooruit dan

Het is maar één keer Italiaanse maand. En Italië voelt voor mij als een feestje. En daar horen cadeautjes bij. Deze bijvoorbeeld.

 

Festa Italiana deze maand. Con regali (met cadeautjes). Extra veel te winnen dus. En dit cadeautje is zo Italiaans als het maar zijn kan. Een echte klassieker in Italië, deze Aqua di Parma. Altijd in een doosje dat me meteen aan Parma zelf doet denken, want in die stad zijn ontzettend veel gele gebouwen. Geen idee waarom, maar het geeft wel een heel speciale touch. Echt een bezoek waard. En by the way, als je er toch bent, eet dan even bij La Greppia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enfin, Aqua di Parma dus, maar dan in drie nieuw ontwikkelde geuren. En kleuren

Drie geuren te winnen dus vandaag
 

Elke geur zit in een mooi flesje van 20 milliliter en heeft een winkelwaarde van €55,-. Aan jou de eer om te reageren op onze Facebookpagina en kans te maken op een van de geuren. Kiezen mag. Maar er is er van elk maar eentje. En geen Facebook, geen nood, gewoon een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Buona fortuna!

 

 

 

 

1: Peonia Nobile Eau de Parfum

Een geurig eerbetoon aan de Pioenroos. Combinatie van zwarte peper met framboos, met amber-accenten en patchoeli. Peonia Nobile van Acqua di Parma is een tijdloos Eau de Parfum met een onvergetelijke geurherinnering.

 

Wat kunnen ze dat toch mooi zeggen hè? Alsof het over wijn gaat.

 
 

 

 

 2.Rosa Nobile Eau de Parfum

Heerlijke Italiaanse rozen. Alsof je door een klassieke kasteeltuin loopt.

 

Topnoten: mandarijn, bergamot, peper
Hartnoten: roos, lelietje-van-dalen, pioenroos
Basisnoten: cederhout, amber en muskus.

 

 

3. Magnolia Nobile Eau de Parfum

De meest pure extracten van de magnolia in combinatie met Italiaanse bergamot, limoen en citroen in de topnoot. Het hart heeft rozen, jasmijn en tuberoos.

 

De basis: sandelhout, patchoeli, vetiver en vanille.

 

Door Franska

 

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs