Volle brows

Een paar goede en volle wenkbrauwen geven expressie aan je gezicht en laten je jaren jonger lijken. Heb jij het wenkbrauwsjabloon al geprobeerd?

 

Volle wenkbrauwen als je 40+ bent is nog helemaal niet zo makkelijk. Jonge mensen hebben van nature al prachtige wenkbrauwen. In de loop der jaren gaan wenkbrauwen een beetje een eigen leven leiden. Er komen dikkere en grijze haren tussen, de vorm wordt wat grilliger en de uiteinden van de wenkbrauw verdwijnen of worden kleurloos.

 

Een wenkbrauw is belangrijk!

 

Op de eerste plaats natuurlijk omdat ‘ie een functie heeft, namelijk het zweet van je voorhoofd opvangen zodat dit niet in je ogen loopt. Een wenkbrauw geeft ook expressie aan je gezicht, dus ben je blij, boos, vrolijk of chagrijnig, door de wenkbrauw wordt die gemoedstoestand zichtbaar voor anderen.

 

Volle wenkbrauwen

Wil je vollere en dikkere wenkbrauwen, dan zijn er vele manieren. Van wenkbrauwpotlood tot wenkbrauwtatoeages. Maar heb je ooit van het wenkbrauwsjabloon gehoord?

 

In deze vlog test ik het wenkbrauwsjabloon. Het principe is super eenvoudig:

  • Met een oogpotlood zet je 3 punten
  • Je legt het sjabloon erop
  • Je vult het sjabloon met poeder

 

Voor deze test gebruikte ik de Anastasia Brow Set € 49,95

 

Je kunt ook alleen sjablonen gebruiken Anastasia bij Douglas € 22,95

 

Wil je weten wat het resultaat is? Kijk dan snel.

 

 

Door Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.