Harige Ikea 

Ikea komt weer met een nieuwe collectie. En dit keer helemaal ontworpen voor onze trouwe viervoeters… 

 

 

Naar Ikea om spullen in te kopen voor het hele gezin? En dan bedoel ik ook het héle gezin. Dat kan! Want na lang wachten is het nu ook te koop in Nederland. De LUVRIG (harige) collectie. Een collectie die compleet gemaakt is voor je hond of kat. Toch wel de beste manier om hen ook even he-le-maal in het zonnetje te zetten. Niet waar? Ikea en dierenspecialisten hebben samen gekeken naar de verschillende behoeftes van onze dierenvrienden. En op deze manier bedjes, manden, voerbakken, halsbanden en speeltjes ontwikkeld. Lief hè?

 

Bij het design en de vorm is gekeken naar de ‘menselijke behoeftes’. En toen zijn de basiskleuren van de collectie zwart, wit, groen en oranje geworden. Genoeg keuze voor elke woonstijl  dus. 

Ook voldoen de meubels aan alle veiligheidsnormen die voor huisdieren artikelen worden gesteld. En zijn de prijzen erg aangenaam. Zo koop je een honden frisbee voor maar 99 cent. 

 

Ikea springt in een gat in de markt, omdat bijna iedereen wel een huisdier heeft. “Toen we naar de markt voor huisdier-artikelen keken, viel ons op dat weinig merken dit benaderen vanuit het leuk inrichten van je huis”, vertelt Peter Bondesson, de projectleider van de collectie. 

 

 

 

 

De LUVRIG collectie is vanaf begin april te verkrijgen bij Ikea Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Breda, Eindhoven, Hengelo, Groningen en Barendrecht, en online op Ikea.nl. Oftewel, voor bijna iedereen wel makkelijk te bereiken. 

 

Nou ik weet het wel hoor. Vanaf begin april ga ik toch maar even langs Ikea. Want ook mijn goede vriend verdient het wel eens om even goed verwend te worden. 

 

Door Danique ten Boer