FRANSKA.NL X PETER HAHN

 

 De  culotte

 

Tamara: Dacht ik eindelijk genoeg broeken te hebben, is er weer een nieuw model: de culotte. Ik laat 3 combinaties zien, maar er zijn nog veel meer variaties mogelijk.

 

De culotte is een broek met wijde pijpen die tot over de knie valt of tot net boven de enkel. Een soort shorts die eruitzien als een rok, zo zou je het misschien nog het best kunnen omschrijven. Echt heel veelzijdig is ie, want je kunt hem zowel casual als chic dragen. En hij is er in vele verschijningsvormen. Bijvoorbeeld in jumpsuitversie of in allerlei kleuren, materialen en designs. Geen zorgen om je kuiten, want met een leuke sneaker of hak zul je er écht fantastisch uitzien.

 

 

SPORTIEF

Deze eerste combinatie met de culotte is sportief. Met sneakers onder de wijde broekspijpen. Draag hem met een simpel grijs shirt of een shirt met een horizontale streep. 

 

Gestreept T-shirt €46,95 Peter Hahn

 

Jeans broekrok €99,90 Peter Hahn

 

Witte sneaker van Paul Green €155,95 Peter Hahn

 

CHIC

We gaan op chic met een soepel vallende blouse en een paar mooie hakken. Mooie ketting erbij en de set is stijlvol en vrouwelijk. 

 

Wijde blouse poeder roze €95,95 Peter hahn

 

Jeans broekrok €99,90 Peter Hahn

 

Ketting €69,95 Peter Hahn

 

Zwarte pumps €150 Peter Hahn

 

CASUAL

De culotte kan elke dag. Zeker met een loafer of een simpele open schoen. Is het nog net iets te fris? Draag een trui in de broek of doe alleen de voorkant van de trui in de broek om lengte te creëren.

 

Trui van 100% kasjmier €239,95 Peter Hahn

 

Jeans broekrok €99,90 Peter Hahn

 

Open sandalen cognac €99,90 Peter Hahn