Dit heb je nodig
- 18 Oreo-koekjes
- 440 g verse roomkaas, bijvoorbeeld Mon Chou
- 90 g poedersuiker
- 1/2 tl vanille-extract
- 240 ml slagroom
Zo maak je het
Breek de helft van de koekjes in grote stukken en snijd en stamp de andere helft fijn. Klop met behulp van een mixer in 2 tot 3 minuten de roomkaas, poedersuiker en vanille-extract op gemiddelde snelheid tot een glad mengsel. Voeg de slagroom toe en mix met middelmatige tot hoge snelheid tot het mengsel stijf is (4, 5 minuten).
Roer de grove stukken Oreo’s erdoorheen. Pak dan 4 glazen en maak laagjes met het roomkaasmengsel – doe dit met een lepel of met een spuitzak met grote spuitmond – en de Oreokruimels. Eindig met een laagje kruimels. Zet je parfaits nog minstens 2 uur in de koelkast en ze zijn klaar om te serveren!
Eet smakelijk!
bron: platedcravings.com