Ik ken dus mensen die niks eten zónder. Maar dan wel mét de allerlekkerste. Nu word je wel heel nieuwsgierig zeker?

 

 

Ik heb het over fruitmoes. Met appels, peren, aardbei, bananen, mango… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze van Servero is vol van smaak omdat het 100% fruit bevat. Er zitten geen toegevoegde suikers in, alleen die van het fruit zelf. En ze bevatten ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook fijn. Het is alleen maar fruit en verder niets.

 

 

Mijn meneer neemt vaak de 100% Fruit to Go mee als hij gaat wielrennen. Een fruitsnack in een handige verpakking die makkelijker in de zak van zijn wielershirt past dan een banaan. En mijn inmiddels volwassen kinderen zijn er ook dol op. In Huize Smit zijn de 100% Fruitmoesjes niet aan te slepen. Staat er een met zijn hoofd in de trapkast, hoor ik: ‘Mam, is er mangomoesss?’

 

 

Wist je trouwens dat je met appelmoes ook heel goed een cake kan bakken? Dan bevat het minder calorieën en is-ie lactosevrij. Ik geef je meteen een recept voor een havermoutcake. Errug lekker als ontbijtje.

 

 

Ik mag van Servero vandaag 5  Fris & Fruitig Pakketten weggeven. Met alle drie de smaken 100% Fruitmoesjes in handige kuipjes, een 4pack met 100% Fruit to Go Mango Therapy, een 4pack Slurpfruit Het Rode Zakje Biologisch en een pot met 100% Appelmoes. Verder krijg je ook 10 gezellige postkaarten, een receptenboekje en een leuke broodtrommel. Zomaar, omdat het woensdag is.

 

Doe je mee? Laat me dan even weten waarom jij zo’n lekker pakket wil winnen door een reactie onder dit bericht op Facebook achter te laten. Geen Facebook? Dan graag een mailtje aan winnen@franska.nl

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit