Voor dit paaseitje wil je zo snel mogelijk naar de HEMA toe
Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: Voor dit paaseitje wil je zo snel mogelijk naar de HEMA toe.
De HEMA weet altijd weer te verrassen met bijzondere nieuwkomers in het paaseitjes assortiment. Naast de vertrouwde smaken als praliné, hazelnoot, karamel en de bestseller pindakaas, zijn er wat bijzondere toevoegingen. En mijn favoriete droppie zit er ook tussen; de zure mat!
Eerlijk is eerlijk, in januari vonden we het nog een beetje vroeg om paaseitjes in de winkel te hebben (understatement), maar nu is het hek echt van de dam. Je kunt geen winkel ingaan zonder te struikelen over de stellages vol paaseitjes en de ene smaak is nog wilder dan de andere.
FavorFlav’s Wieke vreet al drie weken Kinder Bueno paaseitjes – mocht je wat meer zelfdiscipline hebben dan Wieke, give it a try. En knal dan meteen mijn favoriet du jour er achteraan: de nieuwe HEMA-hit heeft een vulling van melk met zure mat én knettersuiker. Dit paaseitje is de ideale combinatie tussen een fris zuurtje, een lekkere zoete crème en een explosie in je mond. Een zakje kost 2 euro.
Ook lekker voor vegans
Ook nieuw in het HEMA-assortiment is het melk paaseitje met hagelslag. Dat is dus dubbelop chocolade met net wat meer ‘bite’ dan het klassieke melk paaseitje. Ook is er een nieuwe vegan variant.
Disco fever
Liever een grote luxe paasei? Die zijn er in de smaken crazy popping disco dip, crunchy crisps en de chunky cookiedough. Deze paaseieren kosten 7,50 euro. Lekker bezig, HEMA!