PS: Een betere tijd voor rosé komt er niet meer! Mijn favoriet – ook bij deze salade! – heet AIX en dat heeft er heus niet alleen mee te maken dat ik vorige week het tienjarig bestaan van dit merk mee mocht vieren! Cheers.
Deze schud je zo uit je mouw en nieuw is ie ook niet, maar soms vergeet je ‘m gewoon en dat is zonde.
Per persoon
Was 2 stronken witlof en snijd ze grof in de lengte
Brokkel er een lekkere blauwschimmelkaas over, bijvoorbeeld een Gorgonzola Dolce
Rooster een stuk of wat walnoten in een droge koekenpan en brokkel die over de lof en de kaas.
Serveer met een vinaigrette van
Of met een romige Franse dressing die je sowieso een keer moet proberen omdat ie bij heel veel salades zo goed smaakt:
Klop 2 eetlepels witte wijnazijn met
Proef, breng op smaak met peper en zout uit de molen en voeg, als je dat nodig vindt, nog wat azijn of olie toe.
PS: Een betere tijd voor rosé komt er niet meer! Mijn favoriet – ook bij deze salade! – heet AIX en dat heeft er heus niet alleen mee te maken dat ik vorige week het tienjarig bestaan van dit merk mee mocht vieren! Cheers.