Snel Pizza­brood

 

Met dit snelle pizzabrood maak je iedereen die bij je komt eten blij.

 

 

 

Dit heb je nodig

·      1 ciabatta (afbak)

·      Tomatenpuree

·      Peper en zout

·      Oregano

·      Halve rode ui

·      8 champignons

·      12 cherrytomaatjes

·      10 plakken salami/parmaham/prosciutto

·      1 bolletje mozzarella

·      Olijfolie

·      Geraspte kaas

 

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het ciabattabrood doormidden (in de lengte) en smeer beide stukken in met tomatenpuree. Breng op smaak met peper, zout en oregano. Snijd de rode ui in ringen en de champignons in schijfjes. Verdeel dit over de broden. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de broden. Vervolgens leg je de salamiplakjes erop. Halveer de cherrytomaatjes en verdeel deze over de twee broden. Doe er nog wat geraspte kaas op en besprenkel met een klein beetje olijfolie. Leg de broden in de oven gedurende 10-15 minuten.

 

Eet smakelijk!

 

 

 

 

 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares