Psssssst… 
Ik heb nog een verrassing!

 

 

Er liggen hier 5 Brow Shape Defining Gels klaar. Mail me snel waarom jouw wenkbrauwen niet meer zonder dit perfect werkende spulletje kunnen. Ik ben benieuwd!

 

brow-shape_kl

Zit ik me een tijdje geleden uitgebreid op te maken omdat ik naar een feestje moet. Bril erbij. Vergrootspiegel erbij. Wat zie ik? Ik begin gewoon op Lubbers te lijken. M’n wenkbrauwen, iiiek! Haren die van plan zijn alle kanten op te gaan staan. Hun eigen gang gaan dus. En een tijdje geleden vroeg de visagiste die me opmaakte voor tv of ze een haartje af mocht knippen. Serieus dingetje aan het worden dus.

Komt hier op de redactie ineens een mini-klein mascara-borstel-achtig dingetje binnen om het hele probleem in één klap op te lossen. Brow Shape Defining Gel. Ik heb het getest. En het werkt. Nog iemand met een aanstaand Lubbers-probleem?

 

Ik mag 5 x deze Brow Shape Defining Gel van Delilah Cosmetics  ter waarde van €22,50 weggeven.

 

 

 

Stuur me een mailtje (franska@franska.nl) met als onderwerp: wenkbrauwen en geef even aan waarom jij hem nou per se nodig hebt. De vijf leukste worden beloond.

 

Witte balk met bol Franska