Perfecte perziktaart
Dit heb je nodig
- 4 velletjes bladerdeeg
- 200 g bruine suiker
- snufje zout
- halve citroen (sap)
- 5 perziken, zonder pit, gehalveerd en gesneden, maar niet
- geschild
- 3 el Honing
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 230 graden. Leg op een met bakpapier bekleden bakplaat de 4 bladerdeegvelletjes in een vierkant. Druk met een vork de uiteinden aan elkaar vast. Voeg de suiker, zout, citroensap, honing en perzik samen. Meng het geheel goed door en laat een paar minuten staan. Verdeel de perzikschijfjes over het deeg en houd aan alle randen 1 cm over. Vouw vervolgens de randen om. Bestrooi deze eventueel met een klein beetje suiker. Bak het bladerdeeg vervolgens in 20 minuten goudbruin. Serveer zodra de taart uit de oven komt.
Eet smakelijk!
Sfeerbeeld: Bakers Royale