Bruschetta met een twist

 

Deze bruschetta’s zijn heel anders dan we ze kennen. Een zomerse twist, en daar houden we van.

 

 

Dit heb je nodig

  • 1 ciabatta
  • Olijfolie
  • 120 g feta
  • 4 nectarines
  • 3 el honing
  • Handje verse tijm

 

Zo maak je het

Snijd de ciabatta in 16 stukjes. Smeer de stukjes in met wat olijfolie en leg ze op een bakplaat. Kruimel er wat feta over en zet een minuut of 10 in een oven van 180 graden. Snijd intussen de nectarines in plakjes. Haal de broodjes uit de oven en beleg met de nectarineplakjes. Druppel vervolgens wat honing over de bruschetta’s en serveer met wat tijm.

 

Eet smakelijk!

 

 

Door Meagan Suares

 

Meagan is redacteur bij Franska.nl. Ze woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.