Witte chocoladepastawafels 

 

Van alleen al het denken aan de combinatie witte chocolade en bosvruchten loopt het water ons in de mond. En dan is het ook nog eens een supereenvoudig recept. Topper dus, dit toetje, moeten we gewoon even met je delen.

 

 

Dit heb je nodig

(voor 2 personen)

  • 100 g bloem
  • flinke snuf zout
  • 5 g baking soda
  • 1 ei
  • 75 ml melk
  • 90 g witte chocoladepasta (+extra voor garnering)
  • 100 g bevroren bosvruchten (+ extra voor garnering) of verse aardbeien

 

Zo maak je het

In een kom mix de bloem met het zout en baking soda. Maak een kuil in het midden en doe hier het ei in. Met een garde mix je het ei met de bloem en voeg er langzaam aan de melk toe tot je een egaal beslag hebt. Doe de chocoladepasta erbij en met een spatel meng je alles goed door elkaar. Verwarm het wafelijzer voor. Zodra dit op temperatuur is meng je als laatste stap de bessen erdoor en bak je ongeveer anderhalf eetlepel beslag voor 1 wafel. Bak door tot je geen beslag meer hebt. Serveer de wafels het liefst warm met wat extra witte chocoladepasta en bevroren bessen of verse aardbeien natuurlijk
 
Ook lekker: zoete wafels

 

Eet smakelijk!

 

Receptuur: www.ourhangrykitchen.com